За Мен

About KidSchool

Здравейте, казвам се Мария Маринова и съм психолог и семеен терапевт. Моята цел е да помагам на хората и семействата да се справят с трудностите във взаимоотношенията.

Разбирам, че взаимоотношенията могат да бъдат сложни и многостранни, и се стремя да осигуря безопасно и подкрепящо пространство, в което Вие можете да изследвате мислите и чувствата си и да работите за постигането на целите Ви.

Всеки прекрачва прага на кабинета със своята собствена история, но и с някои общи желания – да бъде обичан и приет. Тук ще поговорим откровено за Вашите нужди, страхове, мечти и трудности. Заедно ще потърсим Вашият път!

About KidSchool

Вярвам, че всеки човек има способността да създаде положителна промяна в живота си, а моята роля като терапевт е да предоставям подкрепата и напътствията, необходими за постигане на желаната промяната.

Знам, че терапевтичният процес може да бъде труден и уязвим и за мен е привилегия да Ви придружа по пътя на личното Ви опознаването, защото вярвам, че само когато сме осъзнати за изборите, които правим, можем да достигнем до промяната, от която имаме нужда.

Направете първата крачка към промяната, очаквам Ви!

Обадете се сега
+359 89 3677548